Ervaringen van cliënten

Aanbeveling-Haptotherapie-Leeuwarden-A-Esser

Ervaringen van cliënten

Medewerkerkster GGZ Drenthe
“De combinatie van een druk gezin en een drukke baan maakten dat ik weinig ruimte en veel druk ervoer. Vermoeidheidsklachten waren aan de orde van de dag.
Ik koos ervoor een haptocoachingstraject aan te gaan. In dit traject vind ik Angelique sterk in het analyseren van thuis- en werksituaties waarbij ze verbindingen maakt met mijn eigen beleving en (psycho) dynamiek in deze situaties.
Deze bewustwordingsprocessen helpen mij meer ruimte te ervaren en zelfbewuster keuzes in het werk te maken.”
Medewerkster van WoonFriesland
“Na het plotselinge overlijden van m’n moeder kwam er zoveel verdriet, boosheid, verwarring, schuldgevoel op me af, dat ik mezelf niet meer herkende. Ik werd overspoeld door die gevoelens en kon geen begin vinden om er mee om te gaan.
Met hulp van Angelique is er weer verbinding tussen m’n hoofd en m’n lichaam, kan ik beter omgaan met verlies en verdriet, ben ik sterker geworden.
Ik weet nu: mocht een golf van verdriet me nu overspoelen, ik verdrink er niet in.”
Medewerkster van het Friesland College
“Het contact met Angelique is voor mij zeer helend geweest.

Liefdevol en confronterend tegelijk. Ze heeft mij vertrouwd gemaakt met mijn diepere gevoelens, met respect voor mijn grenzen en me ook laten ervaren dat ik grenzen kan verleggen.”

Medewerker van de ING Bank
“Vanaf de allereerste afspraak heb je mij door je deskundigheid, openheid en toegankelijkheid vertrouwen gegeven.
Je hebt mij geleerd om naar gevoel/pijn toe te gaan en te proberen waar deze gevoelens/pijn vandaan komen, soms is dat lastig maar helpt mij nog steeds.
Door jou heb ik handvatten en nieuwe impulsen gekregen om mee verder te gaan.”
Anoniem
Ik leer beter te luisteren naar mijn gevoel en te ervaren wat er is. Hierdoor krijgen externe zaken minder vat op mij en komt er rust, ontspanning en nieuwe inspiratie.
Anoniem
Angelique is open, eerlijk, warm, direct en zeer betrokken. Haar begeleiding heeft tot mooie resultaten geleid.
Anoniem
Angelique heeft mij de ogen geopend. Rustig luisterend en zonder oordeel adviseert zij op maat, passend en met een doel. Dat spreekt mij zeer aan. Ik ben (met succes) met nieuwe inzichten aan de slag gegaan.
Anoniem
Angelique heeft mij de weg gewezen en is een eind met mij meegegaan. Door haar meevoelend luisteren, open mind en respectvolle aanrakingen ben ik mij veel bewuster van mijn gevoelens en de betekenis daarvan voor mijn leven.
Femke
Angelique heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen om, na jarenlang een ‘hoofd op pootjes’ te zijn geweest, weer te luisteren naar mijn emoties en lichamelijke signalen. Op een warme en belangstellende manier bracht zij in gesprekken en met oefeningen onbewuste mechanismen en patronen aan de oppervlakte, en hielp me op weg om ruimte in te nemen, te voelen en te ontspannen.